Подготовка на отчетите

След последния период на играта “архивите се разсекретяват“,  като информацията от тях става достъпна за бордовете на директорите. Всеки от екипите може да използва обобщените справки от различните етапи на играта при подготовката за Общото събрание на акционерите и изготвянето на мениджърските отчети.

Мениджърските отчети могат да донесат значителен брой точки на екипите. Всеки от тях се оценява по редица критерии. При изготвянето им може да се ползват опита и идеите от отчетите на други екипи, като някои от най-добрите, представени в електронен вид са публикувани в Internet.

Вижте архивите на Холдинга тук …

Примерни отчети и презентации

Предаване на мениджърските отчети

Инструкции за предаване на отчетите (ако не са спазени точно, заданието не се счита за предадено):

1) Няма задължителна форма или софтуер за предаване на заданието – може да бъде текст, презентация, уебсайт (работещ офлайн), видео, електронна таблица, специално подготвен софтуер или комбинация оте тях.

2) Попълнете в ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА имената и факултетните номера на всички автори на заданието. (Свалете заглавната страница от тук). Ако нечие име липсва от списъка, този студент се счита за “УВОЛНЕН” и не получава точки.

3) Архивирайте всички файлове (включително поддиректориите от вашия отчет) ) в RAR или ZIP формат и наименувайте получения архив както е кодът на вашия екип (например “11.2.rar”). Полученият архив трябва да бъде по-малък от 100 MB, но имайте предвид, че по-големите файлове отнемат повече време за ъплоуд.

4) Предайте вашата разработка не по-късно от уречения краен срок (с точност до минута) на следния адрес (изисква логин в Гугъл): https://forms.gle/baDePF4EgYSmrfDQ9

5) Ако са ви зададени такива въпроси, попълнете полетата “First name”, “Last name” както е кодът на вашия екип.

6) В случай, че имате някакви технически въпроси, се свържете с преподавателите веднага, за да бъдат решавани в срок.

7) След като предадете отчета си, може вече да се регистрирате за шоуто за предаване на мениджърските отчети на следния линк (считайте, че не бива представянето ви да е много по-дълго от 3 минути): https://docs.google.com/spreadsheets/d/1f0ZfB4N70zO36VK8mgwoVyHe8o0kd_eUxkrVpELKsAg/edit?usp=sharing